Társulatunk harminc éves!

    Kedves Olvasónk!
    Társulatunk Isten kegyelméből harminc éve áll Isten Igéjének szolgálatában. Amikor visszatekintünk erre a három évtizedre, fáradozásainkra és eredményeinkre, akkor hálatelt szívvel mondunk köszönetet a Jó Isten kegyelméért, hogy szolgálhattuk ezt a szent ügyet hazánkban. Szeretettel kérjük honlapunk minden látogatóját, csatlakozzon hálaadásunkhoz, és kérje velünk Isten kegyelmét további munkánkhoz. Köszönjük.
  Tarjányi Béla

    Családi Aranybiblia    Bemutatás > > >   


 

 Kedves Vásárlóink!


Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy a jelenlegi helyzetben megnövekedett nyomdai költségek miatt, Bibliatársulatunk kénytelen árat emelni. A KÁLDI-NEOVULGÁTA BIBLIA zsebbibliát (19 x 12 cm, bordó, kék, zöld kötésben) a jelenlegi 3200 Ft-os árról 3600 Ft-ra emeljük a mai naptól!
Magánszemélyek részére, vá sárlónként max. 2 példányig, a készlet erejéig, június 13-ig (Hétfő) még tudunk a régi áron biztosítani Szentírást!
Célunk továbbra is a Bibliát eljuttatni lehető legtöbb helyre a lehető legolcsóbban, ezért további áremeléseket igyekszünk csak újranyomás esetén eszközölni! Ezekben az esetekben is természetesen igyekszünk értesíteni mindenkit!
Megértésüket köszönjük!


A Bibliaközpont és a boltunk nyitvatartása:
Hétfő: 11-16:30 óra
Kedd:
11-16:30 óra
Szerda:
11-16:30 óra
Csütörtök:
11-16:30 óra
Péntek - Vasárnap: Zárva
       „Akkora erő és hatékonyság van az Isten Igéjében, hogy támasz és életerő az Egy­háznak, a hit ereje az Egyház gyermekeinek, táplálék a léleknek, tiszta és el nem apadó forrása a lelki életnek” (DV21). „Krisztus hívei előtt szélesre kell tárni a kaput, hogy hozzájussanak a Szentíráshoz” (DV 22). – „Az Egyház sürgetően és nyo­ma­té­ko­san buzdít minden keresztényt (...), hogy a Szentírás gyakori olvasása révén jusson el Jézus Krisztusnak fönséges ismeretére (Fil 3,8). »A Szentírás nem ismerése ugyanis Krisztus nem ismerése« (Szt. Jeromos)(DV 25).    A Katolikus Egyház Ka­te­kiz­musa, 131, 133.

     

    A Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat munkatársai rendszeresen bővítik és frissítik ezeket a lapokat, abban a reményben, hogy sokak számára hasznos segítséget fog jelenteni. Nézz körül nálunk, olvasd és használd fel az itt található anyagokat. Vedd igénybe szolgáltatásainkat. Várjuk látogatásodat Teréz körúti Bibliaközpontunkban is. Örülnénk, ha tanácsaiddal vagy más módon Te is segítenéd munkánkat, amelyet Isten Igéje szolgálatában végzünk a Magyar Katolikus Egyház közösségében.
    Már azzal is segítesz, ha másoknak is felhívod a figyelmét honlapunkra. Köszönjük.

         PPKE HTK Újszövetségi Tanszék
1053 Budapest, Veres Pálné u. 24. sz.

Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat
1066 Budapest, Teréz krt. 28. I/6. – Tel: (36)1/332-2260; Fax: (36)1/312-2478
BIBLIAKÖZPONT: Nyitva: hétfőtől-csütörtökig, 11-fél 5-ig
Email: jeromos@biblia-tarsulat.hu – Honlap: http://www.biblia-tarsulat.hu